Διακύρηξη Πανεπιστημονικής


8SEL_PANEPIST_OIKONOMOLOGOI_low

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 57 επισκέπτες συνδεδεμένους

PostHeaderIcon ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Στις 4/2/2017, στο ξενοδοχείο NOVOTEL πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΦΕΕΑ, εν όψει των εκλογών που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν από 18-25/2/2017, για την ανάδειξη νέων οργάνων στην ένωση μας.

Τα προβλήματα των αυτοαπασχολούμενων λογιστών στο διάστημα από την προηγούμενη ΓΣ και τις εκλογές έχουν πολλαπλασιαστεί, μιας και η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συνεχίζει ακάθεκτη την πολιτική των προηγούμενων φορτώνοντας το λαό με τα σπασμένα της κρίσης. Ψήφισε το αντιασφαλιστικό έκτρωμα, προώθησε το νόμο για τις ελεγκτικές εταιρίες, προωθεί τον κώδικα δεοντολογίας που μαζί με την ίδια την κρίση συμβάλλει στη συγκέντρωση του λογιστικού έργου στις μεγάλες λογιστικές και ελεγκτικές εταιρίες.

Σε όλο αυτό το διάστημα η Αγωνιστική Συσπείρωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής καλούσε τους συναδέλφους σε κινητοποίηση και την διοίκηση της Ένωσης μας να συγκαλέσει Γενικές Συνελεύσεις για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι και να παρθούν αγωνιστικές πρωτοβουλίες απάντησης σε αυτή την πολιτική.

Περιμέναμε, εύλογα η ΓΣ να εξετάσει αυτά τα ζητήματα. Αντί αυτού η απερχόμενη πλειοψηφία του ΔΣ , έλαβε όλα τα «κατάλληλα» μέτρα προκειμένου να «ξεπετάξει» τη ΓΣ μέσα σε δυο το πολύ ώρες. Μέσα στον ασφυκτικό χρόνο των δυο ωρών έπρεπε να ολοκληρωθεί η παρουσίαση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, η ψηφοφορία επ' αυτών και εκλογή εφορευτικής επιτροπής !!!!

Οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές της πλειοψηφίας του ΔΣ αισθανόμενοι ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τα χέρια τους και τον κίνδυνο να γίνει ουσιαστική συζήτηση στα θέματα που μας απασχολούν, προχώρησαν σε μια άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση των δημοκρατικών διαδικασιών. Αρνήθηκαν να γίνει συζήτηση και προπαντός λήψη απόφασης για τα καυτά θέματα που μας απασχολούν, όπως , κώδικας δεοντολογίας λογιστών, εξετάσεις, χαράτσια του ΟΕΕ, διεκδίκηση αφορολογήτου για τους ελευθέρους επαγγελματίες, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ νόμος για τις ελεγκτικές εταιρείες που απειλούν το ψωμί μας, το ασφαλιστικό, κατασχέσεις κ.α.

Όλοι οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού συνδικαλισμού (και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που όψιμα εντάχτηκαν στην λεγόμενη «ανεξάρτητη παράταξη ), στη διάρκεια της ΓΣ παρωδία, δεν έχασαν την ευκαιρία στις ομιλίες τους να δείξουν το μίσος τους απέναντι σε οποιαδήποτε δίκαιη διεκδίκηση. Έφτασαν δε στο σημείο, να χαρακτηρίσουν τα αιτήματα για τη διεκδίκηση αφορολογήτου, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ ως «αιτήματα πεζοδρομίου» ή «καφενείου»

Συνάδελφε- συναδέλφισσα

Αυτή είναι σήμερα η ηγεσία του κλάδου μας. Εκπροσωπούν τα συμφέροντα μιας μικρής μειοψηφίας μεγάλων επιχειρήσεων, για αυτό και κόπτονται τόσο πολύ για την εφαρμογή της Κυβερνητικής πολιτικής και των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γι αυτό και αναλαμβάνουν και οι ίδιοι αυτά τα καθήκοντα στις επιτροπές των υπουργείων που συμμετέχουν.

Σκοπός τους είναι να επιβάλλουν άκρα του τάφου σιωπή. Βάζουν πλάτη, προκειμένου, τούτη η κυβέρνηση, όπως και προηγούμενες, να μας φορτώνουν νέα βάρη να εφαρμόζουν ανενόχλητοι την φορολογική, την ασφαλιστική και την επαγγελματική μας εξόντωση, άνευ διαμαρτυρίας.

Σε καλούμε να αντιπαλέψεις τέτοιες λογικές απαξίωσης των συλλογικών διαδικασιών.

Να στρατευτείς στον κοινό αγώνα για την ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής μαζί με τους εργαζόμενους , τους αγρότες και τους άλλους επαγγελματίες που στενάζουν κάτω από αυτή την πολιτική.

Γύρνα στην πλάτη στον κυβερνητικό συνδικαλισμό της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ»

Ενίσχυσε την ΑΣΦΕΕΑ

Δυναμώνουμε τη Συμμαχία μας ενάντια στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - ΕΕ- ΔΝΤ που μας οδηγεί στη φτώχεια και τη μιζέρια.

Συμμετέχουμε όλοι στο συλλαλητήριο στις 21 Φλεβάρη 2017 με την ΠΑ.Σ.Ε.Β.Ε. στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ. , στην Ομόνοια, στις 6.30 μ.μ.
ΑΘΗΝΑ, 5/2/2017
Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 13:43)