Διακύρηξη Πανεπιστημονικής


8SEL_PANEPIST_OIKONOMOLOGOI_low

Συνδεδεμένοι χρήστες
Έχουμε 68 επισκέπτες συνδεδεμένους

PostHeaderIcon ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΕΒΕΣυνάδελφοι,

Μετά από τόσες μέρες και τόσες κινητοποιήσεις των λογιστών, αλλά και του συνόλου των εργαζομένων γίνεται ξεκάθαρο ότι μπορούμε να δείξουμε τη δύναμη του  αγώνα μας  στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά και κύκλους της ΕΕ. To γεγονός ότι εδώ και τόσες εβδομάδες και δεν μπορούν να καταθέσουν το νομοσχέδιο για την ασφάλιση στη βουλή είναι μια νίκη του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Καθημερινά διατρανώνουμε ότι η δύναμη βρίσκεται στον αγώνα.

Από ότι φαίνεται όντως έρχονται τα χειρότερα. Σχεδιάζουν ακόμα νέα μείωση του αφορολόγητου για μισθωτούς και συνταξιούχους, νέες μειώσεις σε συντάξεις, ακόμα και τα ψίχουλα της λεγόμενης εθνικής σύνταξης των 384 ευρώ έχουν μπει στο τραπέζι της «διαπραγμάτευσης».  Και όλα αυτά τη στιγμή που τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε κινητοποίηση  αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 και ώρα 8:00 π.μ. στη Δ΄ ΔΟΥ Αθηνών!

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ! ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

•    Καμία παραπέρα μείωση των συντάξεων. Αναπλήρωση των απωλειών των προηγούμενων χρόνων. Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.
•    Επιστροφή των αποθεματικών που ληστεύτηκαν  από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
•    Κρατική χρηματοδότηση στα 2/3 των εξόδων του ταμείου.
•    Άμεση επαναφορά των ορίων συνταξιοδότησης στο προηγούμενο καθεστώτος (60 έτη και ανεξάρτητα ηλικίας μετά από 35 χρόνια εργασίας)  με προοπτική την παραπέρα μείωση τους.
•    Συνταξιοδότηση όλων των ασφαλισμένων που συμπληρώνουν συντάξιμη ηλικία, με βάση τις εισφορές που ήδη έχουν καταβάλει και οριστική διαγραφή των χρεών τους.
•    Δημόσια και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη και πρόνοια.
•    20.000€ αφορολόγητο όριο και επιπλέον 5.000€ για κάθε προστατευόμενο μέλος.

Είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα για 48ωρη απεργία αν το σχέδιο νόμου έρθει στη Βουλή!